Cleo @Fabian Albertini 3În 27 martie, la ora 21 Institutul Francez din Timișoara și Clubul Daos au plăcerea să vă invite să descoperiți la finalul Lunii Francofoniei o artistă pluridisciplinară: Cleo T.

Cel de-al doilea album al lui Cleo T. depășește frontierele muzicii. Le respinge. În această lucrare de sinestezie multidisciplinară, vocile, corpurile, imaginile îndeplinesc, în aceeași măsură ca pictura și arta video, producțiile analogice și artele digitale. O muzică a lumii (world music) în cel mai pur sens al cuvântului.

« And Then I Saw A Million Skies Ahead » reunește unsprezece muzicieni din întreaga lume, care intersectează gospelul cu muzica balcanică, si muzica balcanica, Neo Soul si compoziții proprii, pop și muzică electronică, catifeaua divelor jazzului și aciditatea unui funk necunoscut.

Pe scenă, performanceul este scris în direct și in situ, și combină sunetele și mișcările într-un balet de proiecții și de lumini. Coregrafiile digitale interactive create de artista vizuală Maflohé Passedouet reproduc fenomenele bioluminiscente, mișcările licuricilor și aurorele boreale, prima sursă de inspirație a albumului lui Cleo T.
Arta reinventată pentru toate simțurile noastre! (Friedrich Reich)

Intrarea este liberă.